1. Älykellot ja hyvinvointi
  2. Xplora
  3. Xplora X6 Play lasten kellopuhelin
Xplora X6 Play lasten kellopuhelin, Musta
Xplora X6 Play lasten kellopuhelin, Musta
Xplora X6 Play lasten kellopuhelin, Musta
Xplora X6 Play lasten kellopuhelin, Musta

Xplora X6 Play lasten kellopuhelin, Musta

  • Premium-tason kellopuhelin GPS-paikannuksella
  • Saat yhteyden ja näet lapsen sijainnin
  • Muokattavat värit, kellotaulut ja soittoäänet

Xplora X6 Play lasten kellopuhelin on premium-tason kellopuhelin lapsille. Se sisältää kaikki matkapuhelimen hyvät puolet eli saat lapseen yhteyden milloin tahansa ja näet missä lapsesi liikkuu. Kellopuhelimessa pitkäkestoinen akku, tarkka GPS-paikannus ja 5 MP:n kamera.

Xplora X6 Play -kello on lapsen ensimmäinen puhelin

Hauska, kestävä ja persoonallinen. X6 Play -kellopuhelin on nopeampi ja suorituskykyinen. Kellossa on terävämpi näyttö, enemmän tallennustilaa sekä upea kamera, jonka avulla lapsi voi taltioida muistot seikkailuista. Rannekkeilla ja kehyksillä voit luoda yli 3 400 eri väriyhdistelmää ja lisäksi voit Goplay-sovelluksella ladata kellopuhelimeen uusia kellotauluja ja soittoääniä.

Turvallinen ja helppokäyttöinen älykello lapselle

Kelloon voi asentaa SIM-kortin, joka mahdollistaa puheluiden soittamisen ja niiden vastaanottamisen. Voit pitää yhteyttä lapseen. Huoltajan sovelluksella määrität yhteystiedot, joiden kanssa lapsi voi olla yhteydessä. Lapsi voi itse lähettää valmiiksi asennettuja viestejä, emojeita sekä ääniviestejä - ei enää tylsiä tekstareita.

Kellopuhelimessa tarkka GPS-paikannus

GPS-paikannuksella seuraat missä lapsesi liikkuu. Huoltajan sovelluksella luot lapsellesi turva-alueet. Saat ilmoituksen, kun lapsi saapuu tai poistuu alueelta.Xplora X6 Play -kellossa on pitkäkestoinen, jopa 72 tuntia valmiustilassa kestävä akku, joten yhdellä latauksella lapsesi voi viilettää vaikka pidemmänkin viikonlopun..

Xplora X6 Play -kello kannustaa aktiivisuuteen

Vedenkestävällä kellopuhelimella lapsesi tutustuu turvallisesti ja samalla hauskalla tavalla digitaaliseen maailmaan. Xplora X6 Play -kello toimii askelmittarina ja kannustaa lasta aktiivisuuteen ja tekee liikkumisesta entistäkin hauskempaa. Xplora-kellojen Goplay on aktiviteettiuniversumi, joka yhdistää liikunnan, viihteen sekä digitaalisen oppimisen. Mitä aktiivisempi lapsi on, sitä enemmän hän ansaitsee Xplora-kolikoita, joilla voi lunastaa hauskoja palkintoja.

Yhteys kellopuhelimeen kahdeksi vuodeksi vain 9,99 €/kk

DNA Kelloliittymällä saat kellopuhelimeesi rajattomat puhelut, viestit ja nopean 5 Mbit/s nettiyhteyden. Voit tilata DNA Kelloliittymän tuotteen vastaanotettuasi helposti kellopuhelimen pakkauksessa mukana olevalle SIM-kortille osoitteesta www.dna.fi/kelloliittyma

DNA:lta ostettuihin Xplora -kellopuhelimiin ei tule lisämaksuja Xploran sovelluksesta.

Tilauksen käsittely kestää tällä hetkellä 1-3 arkipäivää. Tilauskäsittelyn jälkeen saat liittymäsopimuksesta erillisen sopimustiivistelmän ja tilausvahvistuksen. Sopimuksessa noudatetaan DNA Oyj:n matkaviestinliittymien erityisehtoja ja yleisiä sopimusehtoja kuluttaja-asiakkaille.

5,53 €/kk
Yhteensä 199,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Väri

Musta
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus