1. Älykellot ja hyvinvointi
  2. Lasten älykellot
  3. Xplora
  4. Xplora XGO2 lasten kellopuhelin (lisäksi liittymä 10,99 €/kk)
Xplora XGO2 lasten kellopuhelin, Musta
Xplora XGO2 lasten kellopuhelin, Musta
Xplora XGO2 lasten kellopuhelin, Musta
Xplora XGO2 lasten kellopuhelin, Musta
Xplora XGO2 lasten kellopuhelin, Musta
Xplora XGO2 lasten kellopuhelin, Musta

Xplora XGO2 lasten kellopuhelin, Musta

  • Ensimmäinen puhelin lapselle
  • Kellossa tarkka GPS-paikannus
  • Soita ja lähetä esiasennetut viestit

Ensimmäinen puhelin lapselle onkin älykello! Xplora XGO2 on lasten kellopuhelin, jonka avulla soitat puhelut ennalta määritettyihin numeroihin sekä lähetät esiasennetut viestit. Kellossa on tarkka GPS-paikannus sekä kamera. Xplora-kello tarjoaa turvallisen ensiaskeleen digitaaliseen maailmaan.

Ensimmäinen puhelin lapselle: Xplora XGO2 -älykello

Xplora XGO2 on lasten älykello, joka tarjoaa turvallisen aloituksen digitaaliseen maailmaan. Puhelinkelloon asennetun SIM-kortin ansiosta tavoitat lapsen  – aivan kuten matkapuhelimella. Voit määrittää yhteystiedot, ketkä voivat olla yhteydessä lapseen. Lisäksi kelloon voi vastaanottaa tekstiviestejä ja lapsi voi vastata niihin mm. emojilla ja ääniviesteillä. Ei enää tylsiä tekstareita.

Lasten älykello tarkalla paikannuksella

Seuraa, missä perheen pienimmät viilettävät. Tarkalla paikannuksella seuraat lastasi huolettomasti silloin kun hän leikkii ulkona. Kolmiosainen paikannus yhdistää GPS- ja WiFi-teknologioita sekä tukiasemien dataa. Voit myös luoda turva-alueita puhelimeen ladattavalla Xplora-sovelluksella. Sovellus ilmoittaa, jos lapsi lähtee tai saapuu turva-alueelle.

Tietoturvallisessa kellopuhelimessa kamera sekä ääniviestit

Kaikki tykkäävät kuvata. Xpolra XGO2 -puhelinkellossa on myös 0,3 MP:n kamera, joilla voi ottaa upeita kuvia ja jakaa ne ystävien tai perheen kanssa. Ja mikä parasta, Xplora noudattaa täysin GDPR-asetuksia, joten ei tarvitse huolehtia kuvien tallennuksesta tai siitä, että kuvat päätyisivät edes vahingossakaan nettiin.

Lasten Xplora XGO2 -kellopuhelin kannustaa liikkumaan

Xplora XGO2 -kellossa on sisäänrakennettu G-anturi, joka mittaa tarkasti lasten askeleita. Liikkumalla keräät Xplora-kolikoita, joita käytät Goplay-palvelussa. Goplay-palvelu auttaa lapsia oppimaan, että jokapäiväisillä aktiviteeteilla on suuri vaikutus. Palvelu motivoi liikkumaan ja olemaan aktiivisia.

Älykelloon liittymä kahdeksi vuodeksi vain 10,99 €/kk

Tilaukseen lisätään valmiiksi asennettu liittymä. Liittymän kuukausimaksu on 10,99 €/kk 24 kk:n ajan, jonka jälkeen 19,90 €/kk. Ei määräaikaa. Liittymän avausmaksu 6,90€. DNA Kelloliittymä sisältää älykellon tarvitseman yhteyden, rajattoman määrän puheluita ja viestejä kotimaassa sekä käyttöoikeuden Xplora-sovellukseen. Palvelu käynnistyy automaattisesti, kun haet laitteen noutopisteestä.

DNA:lta ostettuihin Xplora -kellopuhelimiin ei tule lisämaksuja Xploran sovelluksesta.

Tilauksen käsittely kestää tällä hetkellä 1–3 arkipäivää. Tilauskäsittelyn jälkeen saat liittymäsopimuksesta erillisen sopimustiivistelmän ja tilausvahvistuksen. Sopimuksessa noudatetaan DNA Oyj:n matkaviestinliittymien erityisehtoja ja yleisiä sopimusehtoja kuluttaja-asiakkaille.

1,92 €/kk
Yhteensä 69,00 €30 pv alin hinta 119,00 €
Normaalihinta on edellisen 30 päivän alin hinta
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

69,00 €

Väri

Musta
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus