Riistakamerat

Laadukkaat riistakamerat tarjoavat kätevän t...

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

7 tuotetta
Uusimmat ensin

Lähettävät riistakamerat DNA:lta

Riistakamerat sopivat valvontaa ja riistan kuvaamiseen. Millainen on hyvä riistakamera? Hyvässä riistakamerassa on tarkka kamera, liikkeenseuranta sekä hämäräkuvaus ja kamerassa toimii nopea 4G-mobiililiittymä. Hyvän riistakameran löydät DNA:lta.

Riistakamera liittymällä

Lähettävä riistakamera nimensä mukaisesti lähettää valokuvat ja videot puhelimeesi tai tietokoneeseesi. Tällaiseen riistakameraan voit liittää 4G-liittymän. DNA:lta löydät myös Uovisionin riistakamerat, jotka tallentavat videot sekä valokuvat ilmaiseen LinckEazi-palveluun. Sieltä voit katsoa tallennukset silloin kun sinulle sopii.

Riistakamera mökille ja metsään

Riistakamera seuraa ympäristöään maastossa varsin itsenäisesti. Kamerat on varustettu liikkeentunnistimella ja lämpöliiketunnistimella, joten kuvaus käynnistyy heti kun riistakamera havaitsee liikettä. Riistakamerat taltioivat videot jopa teräväpiirtoa tarkemmalla Quad HD -tarkkuudella ja ne tarjoavat selkeää kuvaa myös pimeässä infrapunasalamansa ansiosta. Riistakamerat taltioivat nelijalkaisten sekä siivekkäiden luonnossa liikkujien liikkeet, mutta voit käyttää niitä myös valvontakamerana vahtimaan kaksijalkaisia liikkujia mökille, työmaalle, kotiin tai toimistoon.

Osta riistakamera edullisesti DNA:lta

Osta riistakamera edullisesti DNA Maksuajalla. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %.