Tunnistautumispalvelussa on väliaikainen häiriö. Pahoittelemme tilannetta.

Soundbarit televisiolle

Rajaa tarkemmin

Tuotemerkki

Saatavuus

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Soundbarit televisiolle parhaaseen hintaan DNA Kaupasta

DNA Kaupan laajasta valikoimasta löydät televisiolle ja katselutilaan sopivimman soundbarin parhaaseen hintaan. Huipputeknologioilla varustetut laadukkaat soundbarit tekevät TV-sisältöjen fiilistelystä entistä mieluisampaa luomalla kokonaisvaltaisemman äänimaailman tilaan. Soundbarit DNA Kaupasta jopa 36 kuukauden kuluttomalla ja korottamalla DNA Maksuajalla.

Soundbarit ja bassovahvistimet edullisesti DNA Kaupasta

DNA Kaupan valikoimasta löydät laadukkaita soundbareja eri valmistajilta, mm. LG, Samsung, Philips ja JBL. Valittavanasi on tyylikkäitä ja modernilla muotoilulla varustettuja soundbareja parantamaan suosikkisisältöjesi äänimaailmaa ja sopimaan sisustukseesi. Huippulaatuisen äänentoiston lisäksi osassa soundbareja tulee mukana erillinen langaton bassovahvistin, joka toistaa matalat ja syvät äänet entistä aidommin tuoden realistisen audiokokemuksen katselutilaan. Useat soundbarit toimivat yksistään myös kaiuttimina, joilla voit fiilailla lempimusiikkiasi WiFi- ja bluetooth-yhteyksien kautta puhelimestasi.

Elokuvateatterimainen äänentoisto kotiisi soundbarien avulla

Soundbarien avulla voit luoda leffateatterin olohuoneeseesi ja fiilistellä audiovisuaalista fanfaaria täysillä. Koe monikanavainen surround-ääni omassa kodissasi ja nauti entistä enemmän suosikkisisältöjesi katselusta. Soundbarit ovat optimoitu toimimaan yhdessä television kaiuttimisen kanssa ja toistamaan moniulotteista ääntä, jotta jokainen elokuvan loppukohtauksen räjähdys ja konserttisalin herkkä nyanssi toistuu mahdollisimman aidosti, kuin olisit itse paikan päällä.

Soundbarit kotiisi kuluttomalla ja korottamalla DNA Maksuajalla

Osta soundbar televisiolle DNA Kaupasta. DNA Maksuaika tarjoaa kuluttoman ja korottoman ostovaihtoehdon, jolla pystyt maksamaan tilauksesi erissä. DNA Maksuaika tarjoaa kolme eri vaihtoehtoa tilausten maksamiseen: 36 kk, 24 kk tai 12 kk. Saat siis jopa kolmeksi vuodeksi kulutonta ja korotonta maksuaikaa ostoksillesi DNA:lta. Ostotilaus maksetaan tällöin tasasuuruisina kuukausierinä ja kokonaishinta muodostuu kuukausierien yhteenlasketusta summasta.