Televisiot

Televisio on kotiteatterin, kisakatsomon ja peliluolan sykkivä sydän. Tyylikkäät Smart TV:t sopivat skandinaaviseen sisustukseen ja ohuen äly-TV:n ripustat vaikka seinälle. Jos sopivan television valinta mietityttää niin voit tutustua tv:n osto-oppaaseen ja uuden telkkarin valinta sujuu kuin tanssi!

Rajaa tarkemmin

Tuotemerkki

Saatavuus

Näytön koko

Käyttöjärjestelmä

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Televisiot ja Smart TV -älytelevisiot edullisesti DNA:lta

Televisio on kodin viihdekeskus. Sen parissa vietetään aikaa yhdessä ja erikseen. Älytelevisio eli Smart TV on termi, jota käytetään nettiin liitetystä televisiosta. Smart TV:llä katsot suoratoistopalveluita (mm. Yle Areena, MTV3, Netflix, HBO) ja pelaat pelejä ilman konsolia tai tietokonetta. DNA:n valikoimasta löydät LG-televisiot, Philipsin televisiot sekä Samsung-televisiot.

Millainen televisio kannattaa valita: Full HD, 4K vai 8K-televisio?

Teräväpiirto- eli Full HD -televisiot ovat olleet pitkään standardivaihtoehtoja, mutta uusi sukupolvi teräväpiirrossa ovat 4K Ultra HD -televisiot. 4K-television kuvanlaatu on jopa neljä kertaa tavallista teräväpiirtoa tarkempaa. Markkinoilta löytyy myös 8K-televisioita, mutta 8K-lähetyksiä ei juurikaan ole tarjolla ja 8K-tarkkuudella toimiva konsolipelejä on vasta tulossa.

LED-, QLED- ja OLED-televisiot? miten ne eroavat toisistaan?

Mitä eroa on LED-, OLED- vai QLED-televisioilla? LED TV on edullisin vaihtoehto. Ne ovat usein LCD-nestekidenäyttöjä, joissa on LED-teknologiaan perustuva taustavalo. QLED on Samsungin teknologia, joka mahdollistaa laajemman väriavaruuden. QLED tarjoaa ylivertaisen valovoimaisuuden sekä kirkkaat valkoisen sävyt. OLED-näytössä taas jokainen pikseli tuottaa valoja ja yksittäiset pikselit voidaan sammuttaa, mikä takaa uskomattoman syvät mustan sävyt. Lisäksi OLED TV:t pystytään valmistamaan erittäin ohuiksi ja kuluttavat vähemmän virtaa.

Tilaa televisio edullisesti DNA:lta

Osta TV edullisesti DNA Maksuajalla. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Lisäksi saat televisiollesi nopean kotiinkuljetuksen.

Kaikki tuotemerkit