Honor: Älykellot

Honor-älykellot ja Honor-aktiivisuusrannekke...

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

1 tuotetta
Uusimmat ensin

Honor-älykellot ja Honor-aktiivisuusrannekkeet DNA:lta

Honor-älykello ja aktiivisuusranneke pitävät sinut liikkeessä. Älykelloissa muokattavat kellotaulut, GPS-paikannus ja rannesykemittaus. Yhdellä latauksella älykellojen akku kestää jopa 25 päivää.

GPS-paikannus ja rannesykemittaus. Yhdellä latauksella älykellojen akku kestää jopa 25 päivää. Honor-älykello ja -aktiivisuusranneke sykemittarilla ja GPS-paikannuksella

Honor-älykello ja -aktiivisuusranneke sopii sinulle, joka et pysy paikallaan. Harrastit mitä tahansa. Tyylikäs Honor Magic Watch 2 -älykello sekä Honor Band 5 -aktiivisuusranneke seuraavat sykettäsi lenkkipolulla ja salilla. Ne laskevat askeliasi, mittaavat aktiivisuuttasi sekä GPS-paikannus tietää missä mennään.

Honor Watch -älykello vai Honor Band -aktiivisuusranneke, kumpi kannattaa valita?

Jos etsit perinteisen kellon näköistä älykelloa, on valintasi Honor Magic Watch 2. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu älykellossa on muokattavat kellotaulut, joten se sopii tyyliisi toimistolla, salilla ja illallisella. Älykellossa on treeniohjelmat ja treenismusiikkisi. Jos taas etsit modernimpaa aktiivisuusranneketta, Honor Watch ES -rannekkeessa on kosketusnäyttö, oma virtuaalivalmentaja sekä sykemittaus. Aktiivisuusranneke seuraa aktiivisuuttasi, mittaa sykkeesi ja happisaturaation sekä ohjaa kohti terveellisempää elämää.

Osta Honor-älykello ja aktiivisuusranneke DNA Maksuajalla

Osta Honor Watch -älykello tai -aktiivisuusranneke DNA Maksuajalla ja maksa tilauksesi erissä. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Lisäksi saat Honor-älykellolle ja -aktiivisuusrannekkeelle nopean toimituksen.