Honor: Puhelimet

Tyylikkäät Honor-puhelimet DNA:lta. Ilmainen...

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Ei hakuosumia
Uusimmat ensin

Tyylikkäät Honor-puhelimet DNA:lta

Huipputyylikkäät Honor-puhelimet ovat tunnettuja muotoilustaan, monipuolisista ominaisuuksistaan ja fiksusta hinnasta. Honor-puhelimet on varustettu huippuluokan kameroilla, upealla näytöllä sekä tehokkaalla suorittimella. Näitä ominaisuuksia löytyy yleensä kalliimman hintaluokan älypuhelimista.

Honor 9X vai Honor 20 – kumpi kannattaa valita?

Etsitkö huippuluokan pelipuhelinta? Sinulle sopii Honor 9X, joka tehokas suoritin pyörittää vaativimmatkin pelit. Puhelimen pop up -selfiekamera ponnahtaa esiin vain tarvittaessa, joten upeaa 6,59” näyttöä ei pilaa edes etukameran linssi. Honor 20 on huippuluokan kamerapuhelin, jolla tallennat elämäsi tärkeimmät hetket. Puhelimen 48 MP:n kolmoiskameralla taltioit kirkkaat kuvat jopa täysin pimeässä. Tätä et usko ennen kuin itse näet!

Osta Honor-puhelin DNA Maksuajalla

Osta huipputyylikäs Honor-puhelin DNA Maksuajalla ja maksa tilauksesi erissä, DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Samalla saat pidennetyn 3 vuoden DNA Takuun kaikkiin DNA:lta ostamiisi puhelimiin, ilman lisämaksua.