Honor: Kuulokkeet

Täysin langattomat Honor-kuulokkeet edullisesti ja nopealla toimituksella DNA:lta.

Rajaa tarkemmin

Saatavuus

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Langattomat Honor-kuulokkeet DNA:lta

Täysin langattomat Honor-kuulokkeet istuvat korviisi miellyttävästi ja kulkevat huomattomasti mukana. Honorin Bluetooth-kuulokkeissa ei ole häiritseviä kuulokejohtoja. Ohjaa musiikkia ja vastaa puheluihin pelkällä napautuksella. Lataa nappikuulokkeet latauskotelon avulla.

Langattomat Honor-kuulokkeet

Honor on tuttu puhelimistaan, mutta valmistajalta löytyy myös näppäränkokoisia langattomia nappikuulokkeita. Vieläpä fiksuun hintaan. Honor-nappikuulokkeita ohjaat napautuksella. Yhdellä latauksella nappikuulokkeet soivat yhtä soittoa jopa 6 tuntia ja latauskotelolla lataat kuulokkeet täyteen kolmen kertaa, joten kuulokkeet soivat peräti 24 tuntia.

Honor-nappikuulokkeet vastamelutoiminnolla

Etsitkö langattomat vastamelukuulokkeita? DNA:n valikoimista löydät Honor Choice True Wireless -kuulokkeet, joissa on ympäristön hälyä poistavat mikrofonit. Tai Honor Magic Earbuds -nappikuulokkeet, jotka on varusterttu hybridi-ANC-teknologiaan pohjautuvalla vastamelutoiminnolla. Nauti musiikista ja jätä ympäristön häiriöäänet ulkopuolelle.

Osta Honor-kuulokkeet DNA Maksuajalla

Osta Honor-kuulokkeet edullisesti DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %.