Xiaomi: Älykellot

Xiaomi Amazfit -älykellot ja -älyrannekkeet ...

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Ei hakuosumia
Uusimmat ensin

Xiaomi-älykellot edullisesti DNA:lta

Xiaomi Amazfit -älykello mittaa sykkeesi, analysoi uintitekniikkaasi sekä tarjoaa mallista riippuen jopa kahden viikon akkukeston. Xiaomi-älykello seuraa aktiivisuuttasi ja terveydentilaasi. Tyylikäs ja monipuolinen älykello pitää seuraa treeneissä ja ohjaa kohti terveellisempiä elämäntapoja.

Xiaomi Amazfit- vai Xiaomi Mi Watch -älykello, kumpi kannattaa ostaa?

Iskunkestävä Xiaomi Amazift T-Rex sopii urheilijalle, jolla on tiukat tavoitteet. Kello täyttää USA:n aremijan kestävyysstandardit ja se on vesitiivis aina 50 metrin syvyyteen asti. Urheilullisen trendikäs Xiaomi Mi Watch on kevyt älykello, joka tukee jopa 117 urheilu- ja liikuntamuotoa. Kellossa on 17 ammattilaistilaa mm. triatloniin ja intervalliharjoitteluun. Kummassakin kellossa on kestävä akku, joka lupaa jopa 20 päivän akkukeston normaalikäytössä.

Tai valitse moderni Xiaomi Amazfit Cor -älyranneke

Tai jos etsit modernimpaa älyranneketta, Android- ja Apple-yhteensopiva Xiaomi Amazfit Cor -älyranneke mittaa niin ikään sykkeesi, aktiivisuutesi ja analysoi unenlaatuisi. Vedenkestävän aktiivisuusrannekkeen otat mukaasi myös uimaan.

Osta Xiaomi-älykello tai Xiaomi-älyranneke DNA Maksuajalla

Osta Xiaomi Amaxfit -älykello tai Amazfit-älyranneke DNA Maksuajalla ja maksa tilauksesi erissä. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Lisäksi saat Xiaomi-älykellolle tai -älyrannekkeelle ilmaisen ja nopean kotiinkuljetuksen.