Xiaomi: Robotti-imurit

Xiaomin robotti-imurit edullisesti ja nopeal...

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Ei hakuosumia
Uusimmat ensin

Xiaomi -robottipölynimuri on tarkka ja uuttera siivoaja

Jos siivous ei ole sinun juttusi, Xiaomin robotti-imuri imuroi ja moppaa lattiat puolestasi. Robotit liikkuvat ketterästi huoneiden välillä ja huonekaluja väistellen. Lasermittauksen ja kehittyneiden antureidensa ansiosta robottipölynimuri tietää sijaintinsa ja piirtää kartan ympäristöstään.

Robotti-imurit puhdistavat kaikki lattiapinnat ja imuroi matot

Xiaomin robotti-imurit sopivat erilaisille lattiatyypeille ja etenkin lemmikkikotiin. Xiaomi-imureiden voimakas imuteho takaa, että pöly, lika sekä lemmikkien karvat lähtevät pois matolta ja lattialta. Robottipölynimureiden HEPA-suodatin suodattaa poistoilmasta siitepölyn ja homeitiöt, joten imuri pitää kodin hengitysilman raikkaana.

Hallinnoi ja ohjaa Xiaomi -robottipölynimuria puhelinsovelluksella

Ohjaa Xiaomin robotti-imureita puhelinsovelluksella. Sovelluksella ajastat siivouksen, määritä rajat siivoukselle ja älykäs imuroi pysyy pois jaloistasi. Xiaomi Roborock S5 Max -imuria ohjaat myös äänikomennoilla. Yhdellä latauksella imurit siivoaa jopa 2 tuntia, ja puunaa noin 120-200 m2 lattiapinta-alan. Xiaomi Roborock S6 Pure osaa tarvittaessa ladata itsensä vaikka kesken siivouksen.

Osta Xiaomi-robottipölynimuri DNA Maksuajalla

Osta Xiaomi-robottipölynimuri DNA Maksuajalla ja maksa tilauksesi erissä. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Lisäksi saat nopean ilmaisen kotiinkuljetuksen robotti-imurille.