Apple iPhone -puhelimet

Apple iPhone -puhelimet edullisesti DNA:lta, ja jopa 3 vuoden pidennetyllä takuulla.

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Hinta

0 € - 0

Saatavuus

Ominaisuudet

Tyhjennä valinnat
Uusimmat ensin
34 tuotetta
Sivu1 /2

Apple iPhone-uutuudet ja klassikkomallit edullisesti DNA:lta

Apple on yksi ikonisimmista älypuhelimista. DNA:lta löydät Applen iPhone-uutuudet sekä klassikkomallit: iPhone 12, iPhone 11, iPhone XR sekä iPhone SE -mallit.

Apple iPhone-puhelimet

Apple on taatusti tuttu merkki. Yhtiö on vuosi toisensa jälkeen julkaissut suosikkipuhelimia, viimeisimpinä iPhone 11 ja iPhone 12, mutta myös klassikoksi noussut iPhone SE. Nykyisessä mallistossa on eri kokoiset mallit. Apple iPhone 12 -mallin lisäksi löydät pienemmän iPhone 12 mini -mallin sekä isommat iPhone 12 Pro ja iPhone 12 Pro Max -mallin.

Apple iPhone 11 vai iPhone 12 – kumpi kannattaa valita?

Uusin iPhone-malli Apple iPhone 12 tukee huippunopeaa 5G-yhteyttä. Siinä ja vuotta aiemmin julkaistussa iPhone 11 -puhelimessa on 6,1 tuuman näyttö, Face ID -kasvontunnistus ja kaksoiskamera, mutta iPhone 12 -puhelimessa on laadukkaampi näyttö ja se on hieman tehokkaampi vaikkapa pelaamiseen. Tosin, kun ostat iPhone 11 -puhelimen, saat melkein samat ominaisuudet edullisemmin, tosin ilman nopeasti yleistyvää 5G-yhteyttä.

Osta Apple iPhone -puhelimet osamaksulla DNA:lta

Osta iPhone-puhelin edullisesti DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Samalla saat pidennetyn 3 vuoden DNA Takuun kaikkiin DNA:lta ostamiisi puhelimiin ja tabletteihin, ilman lisämaksua.