Apple iPhone -puhelimet

Apple iPhone -puhelimet edullisesti DNA:lta,...

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Ei hakuosumia
Uusimmat ensin

Apple iPhone-uutuudet ja klassikkomallit edullisesti DNA:lta

Apple on yksi ikonisimmista älypuhelimista. DNA:lta löydät Applen iPhone 14 -uutuudet sekä klassikkomallit: iPhone 13, iPhone 12 sekä pienemmät iPhone SE -mallit.

Apple iPhone-puhelimet

Apple on taatusti tuttu merkki. Yhtiö on vuosi toisensa jälkeen julkaissut suosikkipuhelimia, viimeisimpänä iPhone 14 -sarjan puhelimet: iPhone 14, iPhone 14 Plus sekä isommat iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max. Nykyisessä mallistossa löydät tietenkin myös vanhemmat mallit iPhone 13 ja iPhone 12 sekä klassikoksi nousseen iPhone SE:n.

Apple iPhone 14 vai iPhone 13 – kumpi kannattaa valita?

Uusin iPhone-malli Apple iPhone 14 eroaa vain pieniltä osin viime vuoden Apple iPhone 13 -mallista. Ainoat erot löytyvät kamerasta, RAM-muistista ja akkukestosta, ja iPhone 13 on luonnollisesti hieman halvempi. Suurimmat erot löytyvät iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max -malleista. Niissä näytön kameralovi on korvattu nerokkaalla Dynamic Islandilla. Lisäksi puhelimissa on aina päällä oleva näyttö sekä selvästi tehokkaampi suoritin.

Osta Apple iPhone -puhelimet DNA Maksuajalla

Osta iPhone-puhelin edullisesti DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Samalla saat pidennetyn 3 vuoden DNA Takuun kaikkiin DNA:lta ostamiisi puhelimiin ja tabletteihin, ilman lisämaksua.