Apple iPad -tabletit

Apple iPad-tabletit edullisesti DNA:lta. Kul...

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Ei hakuosumia
Uusimmat ensin

Apple iPad-tabletit edullisesti DNA:lta

Applen iPad -tabletit synnyttivät tablettien tuotekategorian vuonna 2010. DNA:lta löydät suosituimmat Apple iPad-mallit: iPad, iPad Air sekä iPad Pro. Meiltä löydät WiFi-mallit sekä SIM-kortilliset WiFi+Cellular -mallit.

Apple iPad, iPad Air vai iPad Pro – mikä kannattaa valita?

Apple iPad on edullinen klassikkomalli. Jos kaipaat hieman kevyempää ja ohuempaa iPad-tablettia, on Apple iPad Air valintasi. Jos taas etsit järeää tablettia työntekoon sekä pelaamiseen, on valintasi huipputehokas iPad Pro. iPad Pro -mallia löytyy 11-tuumaisena sekä isompana 12,9-tuumaisena mallina.

Apple iPad WiFi ja iPad WiFi + Cellular– mitä eroa niillä on?

Apple iPad WiFi -tabletilla on nettiyhteys käytettävissäsi siellä missä on tarjolla langaton WiFi-verkko. iPad WiFi + Cellular -malliin voit liittää SIM-kortilla 4G- tai mallista riippuen 5G-liittymän ja käyttää liikkuvaa laajakaistaa. Voit käyttää nettiä lähes missä tahansa, autossa, veneellä tai mökillä.

Osta Apple iPad -tabletti DNA Maksuajalla

Osta iPad-tabletti edullisesti DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Samalla saat pidennetyn 3 vuoden DNA Takuun kaikkiin DNA:lta ostamiisi tabletteihin, ilman lisämaksua.