Apple AirPods -kuulokkeet

Apple AirPods -sarjan kuulokkeet nyt DNA:lta...

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Ei hakuosumia
Uusimmat ensin

Apple AirPods -kuulokkeet edullisesti DNA:lta

Apple AirPods -kuulokkeet soivat kevyesti upealla äänentoistolla. Täysin langattomat Apple AirPods -nappikuulokkeet sekä Apple AirPods Pro -vastamelukuulokkeet soivat ilman kuulokejohtoa. Niiden mukana tulevalla latauskotelolla lataat kuulokkeet nopeasti ja tarvittaessa myös langattomasti.

Apple AirPods -nappikuulokkeet vai AirPods Pro -vastamelukuulokkeet – kumpi kannattaa valita?

Apple AirPods -nappikuulokkeet pysyvät miellyttävästi korvilla ja nappikuulokkeet on helppo ottaa käyttöön. Hieman kalliimmat Apple AirPods Pro -nappikuulokkeissa on vastamelutoiminto, jonka avulla voit halutessasi estää ympäristön äänet. Lisäksi Apple AirPods Pro -kuulokkeet ovat pölyn ja roiskeenkestävät, joten ne sopivat mukaan lenkille.

AirPods-nappikuulokkeet ja AirPods Max -kuulokkeet – mitä eroa niillä on?

Apple AirPods ja AirPods Pro -nappikuulokkeet istuvat korvakäytävään. Vastaavasti huippuluokan Apple AirPods Max -kuulokkeet ovat ns. over-ear -kuppikuulokkeet, jotka istuvat korvien päälle. Ne ovat hifistin valinta. AirPods Max -kuulokkeet tarjoavat aktiivisen taustamelun vaimennuksen, tilaäänen sekä surround-elämyksen.

Osta Apple AirPods -kuulokkeet DNA Maksuajalla

Osta Apple AirPods -kuulokkeet edullisesti DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Lisäksi saat AirPods-kuulokkeille nopean kotiinkuljetuksen.