Apple: Lisätarvikkeet

Apple-lisätarvikkeet edullisesti ja nopeasti...

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Ei hakuosumia
Uusimmat ensin

Apple-lisätarvikkeet edullisesti ja nopeasti DNA:lta

Apple-lisätarvikkeilla otat täyden ilon irti uudesta Apple-puhelimesta, tabletista, älykellosta tai tietokoneesta. DNA:lta löydät kattavasti lisälaitteet laitteiden lataukseen, suojakuoret puhelimille ja tableteille, kosketusnäyttökynät sekä näppäimistöt ja adapterit.

Lisätarvikkeet Apple iPhone -puhelimille, iPad-tableteille

Ostaessasi uuden Apple iPhone -puhelimen, puhelin kannattaa suojata iskuja ja naarmuja vastaan. Apple-suojakuoret suojaavat uutta puhelintasi ja MagSafe-yhteensopivat suojakuoret mahdollistavat helpon langattoman lataamisen. Uusimpien iPhone-puhelimien myyntipakkauksessa ei ole enää mukana laturia, joten kannattaa varmistaa, että sinulla on Apple-yhteensopiva laturi sekä sopivan pituinen ja värinen latausjohto.

Lisätarvikkeet Apple iPad-tabletille ja muille Apple-laitteille

Apple iPad-tabletissa on tehoa kuin kannettavassa tietokoneessa, joten täydennä tablettiasi täysikokoisella Apple Smart- tai Apple Magic -näppäimistöllä, joka toimii samalla tabletin suojakuorena. Apple Pencil -kosketusnäyttökynä vapauttaa luovuutesi ja sen avulla kirjoitat kuin tavallisella kynällä. Apple AirTag-paikantimella löydät aina hukassa olevat avaimet tai paikannat eksyneen matkalaukun. Paikantimen kiinnität laukkuun tai reppuun tyylikkäällä AirTag-lenkillä

Osta Apple-lisälaitteet DNA Maksuajalla

Osta Apple-lisälaitteet edullisesti DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Hyödynnä myös nopea kotiinkuljetus.