Apple Watch -älykellot

Apple Watch -älykellot edullisesti DNA:lta. ...

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Ei hakuosumia
Uusimmat ensin

Apple Watch -älykellot edullisesti DNA:lta

Apple Watch -älykellot pitävät sinut vauhdissa, terveenä sekä yhteydessä. Saatavilla useita Apple Watch -mallia: mm. Apple Watch Ultra, Apple Watch Series 8 sekä Apple Watch SE -älykello.

Apple Watch Ultra, Apple Watch Series 8 tai Apple Watch SE – mitä eroa niillä on?

Apple Watch -älykello on apuväline terveelliseen elämään. Apple Watch Ultra -älykello on kaikkein järein Apple Watch -kello, joka sopii urheilijalle ja seikkailijalle. Kellossa on vahva titaanikuori, tarkka GPS-paikannus ja jopa 36 tuntia kestävä akku. Apple Watch Series 8 -älykellossa on edistykselliset terveysanturit sekä ruumiinlämpötunnistus, jotka tarjoavat tarkempaa tietoa terveydestäsi. Hieman edullisempi Apple Watch SE -älykello on varustettu tehokkaalla suorituskyvyllä ja myös siinä on monipuoliset tunnistimet terveyden seurantaan ja kuntoiluun.

Apple Watch -älykello eri kokoisina? 38 mm, 40 mm, 42 mm vai 44 mm:n

Apple Watch Series 8:sta ja Apple Watch SE -älykelloista on saatavilla erikokoiset mallit. Pienempi, mallista riippuen 40-41 mm:n kello sopii sirompaan ranteeseen. Isompi 44-45 mm:n malli on hieman isompi. Apple Watch -älykelloon vaihdat rannekkeen käden käänteessä, joten kannattaa varmistaa, minkä kokoinen ranneke kelloosi sopii.

Osta Apple Watch -älykello DNA Maksuajalla

Osta Apple Watch -älykello edullisesti DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Lisäksi saat Apple Watch -älykellolle nopean kotiinkuljetuksen.