Samsung: Puhelimet

Samsung-puhelimet edullisesti ja nopealla toimituksella DNA:lta.

banner image

Himotuimmat Samsung-uutuudet

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Hinta

0 € - 0

Saatavuus

Ominaisuudet

Tyhjennä valinnat
Uusimmat ensin
26 tuotetta

Tilaa Samsung-älypuhelin DNA:lta

Samsung on yksi maailman myydyimmistä älypuhelinmerkeistä. Samsung on tunnettu useista innovatiivisista malleistaan, mm. taittuvalla näytöllä varustetuista Galaxy Z Fold ja Galaxy Z Flip -puhelimista. Lisäksi Samsung-puhelimet on varustettu huippuluokan kameroilla ja upealla näytöllä.

Samsung Galaxy A -sarjan vai Galaxy S -sarjan puhelin, mitä eroa?

Samsung Galaxy A -sarjan puhelimista on löytynyt suomalaisten suosikkipuhelimia, esimerkiksi Galaxy A20 sekä hieman uudemmat Galaxy A51 ja Galaxy A71. A-sarjalaisten innovaatiot, suorituskyky ja muotoilut ovat monien mieleen, niin myös hinta. Samsung Galaxy S-sarja sisältää lukuisia klassikkopuhelimia, kuten Galaxy S20, S21, S21+ sekä S21 Ultra -mallit. Nämä mallit tukevat myös nopeaa 5G-verkkoa, joten ne ovat valmiina tulevaisuuden yhteyksille.

Samsung Galaxy A52 vai Samsung Galaxy A03, kumpi kannattaa valita?

Etsitkö kamerapuhelinta, tehokasta pelipuhelinta vai luotettavaa työpuhelinta? Suositussa Samsung Galaxy A52s -puhelimessa on terävä 120 Hz:n näyttö, neljä kameraa sekä valmius nopealle 5G-yhteydelle. Hieman edullisemmassa Samsung Galaxy A03s -mallissa on myös isokokoinen näyttö ja neljä kameraa, mutta ei 5G-yhteyttä.

Hanki Samsung-puhelin osamaksulla DNA:lta

Osta Samsung-puhelin osamaksulla DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Samalla saat pidennetyn 3 vuoden DNA Takuun kaikkiin DNA:lta ostamiisi puhelimiin, ilman lisämaksua.