Samsung: Soundbarit

Samsung-soundbarit edullisesti ja nopealla toimituksella DNA:lta.

Rajaa tarkemmin

Saatavuus

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Samsung-soundbarit DNA:lta

Kun panostat upeaan televisioon, kannattaa satsata myös äänentoistoon. Samsung-soundbar-kaiuttimet vievät katsomiskokemuksesi aivan uudelle tasolle. Äänentoisto on kuin parhaassa leffateatterissa.

Samsung-soundbar-kaiuttimet luovat uskomattoman hienon tunnelman

Nauti elokuvista, suosikkisarjoista, urheilusta tai musiikista aivan uudella tavalla. Samsung-soundbar tarjoavat ensiluokkaisen äänentoiston televisiolle. Nauti äänestä, joka täyttää koko huoneen. Langaton subwoofer-bassokaiutin täydentää kuuntelunautinnon.

Millainen soundbar kannattaa ostaa?

Hyvä soundbar on sellainen, joka sopii hyvin televisiosi kanssa. All-in-One soundbarit on yleensä varustettu monikanavaisella Dolby Atmos -tilaäänellä. Jos kaipaat lisäbassoa, niin osa Samsung-soundbarit on varustettu langattomalla subwoofer-kaiuttimella, jotka tarjoavat hyvin syvän basson. Samsung-soundbarit täydentävät Samsung-televisiota ja soundbareissa on tuet mm. Dolby Atmos, DTS:X- sekä HDR10+ -sisällöille.

Osta Samsung-soundbarit DNA Maksuajalla

Osta Samsung-soundbarit DNA Maksuajalla ja maksa tilauksesi erissä. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi. Kulut 0 € ja korot 0 %. Lisäksi saat nopean ilmaisen kotiinkuljetuksen soundbarille.