Samsung: Älyrannekkeet

Samsung-tuotteet DNA:lta. Nopea toimitus, ku...

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Ei hakuosumia
Uusimmat ensin

Samsung-puhelimet, tabletit, televisiot ja lisälaitteet DNA:lta

Samsung-tuotteet edullisesti ja nopealla toimituksella DNA:lta. Samsung Galaxy -puhelimet ja -tabletit, Samsung-televisiot sekä Samsungin soundbar-kaiuttimet, Galaxy Book -tietokoneet ja Samsung Galaxy Watch -älykellot, Galaxy Buds -nappikuulokkeita unohtamatta. Hyödynnä kuluton ja koroton DNA Maksuaika. Tutustu!

Samsung Galaxy -puhelimet ja Samsung-televisiot

Samsung on eteläkorealainen jättiyhtiö, joka on tunnettu Samsung Galaxy -puhelimistaan, Galaxy Tab -tableteista, televisioista sekä Samsung Galaxy Watch -älykelloista. Vuonna 1938 perustettu jättiyhtiö valmistaa myös rahtialuksia, lääketieteellisiä laitteita sekä autoja. Samsung on maailman johtava puhelinvalmistaja. Samsung julkaisee vuosittain lippulaivamallista Samsung Galaxy S-sarjan puhelimista sekä edullisimmista Samsung Galaxy A -sarjan puhelimista uudet versiot. Premium-tason Samsung Galaxy S-sarjan puhelimet on pakattu täyteen huippuominaisuuksia ja sarjan puhelimissa esitellään innovaatioita, joita nähdään myöhemmin Samsung Galaxy A-sarjan puhelimissa sekä muiden valmistajien puhelimissa. Erikoisuutena Samsungin valikoimassa ovat taittuvalla näytöllä varustetut Samsung Galaxy Z Fold ja Galaxy Z Flip -puhelimet.

Samsung-televisiot, QLED vai OLED – kumpi kannattaa ostaa?

QLED on Samsungin kehittämä Quantum Dot -teknologia, joka tarjoaa entistä laajemman väriskaalan aina kaikkein kirkkaimpiin sävyihin saakka. Samsung QLED -televisiot toistavat jopa miljardeja värisävyjä, joten nautit elokuvateatterimaisesta katselukokemuksesta. OLED-teknologiassa kuvaruudut syttyvät ja sammuvat, joten lopputuloksena hämmästyttävän tummat mustat sävyt. DNA:lta löydät Samsung-televisiot kummallakin näyttöteknologialla.

Osta Samsung-laitteet DNA Maksuajalla

Osta Samsung-laitteet edullisesti DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Samalla saat pidennetyn 3 vuoden DNA Takuun kaikkiin DNA:lta ostamiisi puhelimiin ja tabletteihin, ilman lisämaksua.