Samsung: Kuulokkeet

Samsung-kuulokkeet DNA:lta. Nopea toimitus, kuluton ja koroton DNA Maksuaika

Rajaa tarkemmin

Saatavuus

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Samsung-kuulokkeet edullisesti DNA:lta

Samsung-kuulokkeet tarjoavat studiotasoisen äänentoiston. Valitse täysin langattomat Samsung Galaxy Buds -kuulokkeet tai Samsung-nappikuulokkeet, joiden kuulokejohdossa on kätevä kauko-ohjain.

Samsung Galaxy Buds -nappikuulokkeet

Samsung Galaxy Buds -nappikuulokkeet soivat täysin langattomasti ilman sotkeutuvia kuulokejohtoja. Laita nappikuulokkeet korviisi ja nauti täyteläisestä äänentoistosta. Latauskotelon avulla langattomat Galaxy Buds -nappikuulokkeet soivat yli 20 tuntia.

Samsung Galaxy Buds Pro- vai Galaxy Buds Live -nappikuulokkeet – mitä eroa niillä on?

Langattomat Galaxy Buds Pro ja Galaxy Buds Live -nappikuulokkeet soivat vapaasti ilman kuulokejohtoja. Samsung Galaxy Buds Pro -kuulokkeissa on älykäs taustamelunvaimennus, joten ympäristön äänet eivät häiritse kuunteluasi. Hieman edullisimmissa Samsung Galaxy Buds Live -nappikuulokkeissa ei ole vastamelua, mutta AKG:n suunnittelema äänentoisto soi vaikuttavasti. Yhdellä latauksella jopa 6 tuntia ja latauskotelon kanssa peräti 21 tuntia.

Osta Samsung-kuulokkeet DNA Maksuajalla

Osta Samsung Galaxy Buds -kuulokkeet edullisesti DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Lisäksi saat Galaxy Buds-kuulokkeille ilmaisen toimituksen.