Samsung: Tabletit

Samsung-tabletit edullisesti ja nopealla toimituksella DNA:lta.

Rajaa tarkemmin

Saatavuus

Näytön koko

Käyttöjärjestelmä

Sisäinen muisti

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Samsung-tabletit DNA:lta

Suositut Samsung-tabletit sopivat suuresta koostaan pieneenkin käteen. Ei siis ihme, että Samsung-tabletti sopii erinomaisesti koko perheen tabletiksi.

Tehokkaat Samsung Galaxy -tabletit kirkkaalla näytöllä

Samsung-tabletit ovat tunnettuja erinomaisesta näytöstään sekä järeästä akusta. Etsitkö tehokasta Samsung Galaxy -tablettia työntekoon ja pelaamiseen. Vai vietätkö vapaa-aikaasi elokuvien parissa ja nettiä selaillessa? Vai etsitkö veden- ja pölynkestävää tablettia työkäyttöön?

Samsung Galaxy Tab A -sarjan vai Galaxy Tab S -sarjan tabletti – kumpi kannattaa valita?

Millaista Samsung-tablettia etsit? Kuten puhelimissa, Samsung-tablettien Tab S -sarja koostuu premium-luokan malleista, jotka on suunniteltu vaativalle käyttäjälle. Samsungin S-sarjan tableteissa on S Pen -kosketusnäyttökynä, huippuluokan näyttö sekä laadukkaat kaiuttimet, joten ne sopivat työntekoon sekä leffojen suoratoistoon tai pelaamiseen. Edullisemmat Tab A -sarjan tabletit sopivat vaikka koko perheen käyttöön. A-sarjan tabletit tarjoavat uskomattoman hinta-laatusuhteen ja ne sopivat erinomaisesti e-kirjojen lukemiseen, netin selailuun sekä pelaamiseen.

Osta Samsung-tabletti DNA Maksuajalla

Osta Samsung Galaxy -tabletti DNA Maksuajalla ja maksa tilauksesi erissä. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi. Kulut 0 € ja korot 0 %. Samalla saat pidennetyn 3 vuoden DNA Takuun kaikkiin DNA:lta ostamiisi tabletteihin, ilman lisämaksua.