Samsung: Puhelimet

Samsung-puhelimet edullisesti ja nopealla toimituksella DNA:lta.

banner image

Himotuimmat Samsung-uutuudet

Rajaa tarkemmin

Saatavuus

Ominaisuudet

Näytön koko

Käyttöjärjestelmä

Sisäinen muisti

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Tilaa Samsung-älypuhelin DNA:lta

Samsung on yksi maailman johtavista älypuhelinvalmistajista. Samsung on tunnettu useista innovatiivisista malleistaan, mm. taittuvalla näytöllä varustetut Samsung Galaxy Z Fold sekä Samsung Galaxy Z Flip -puhelimistaan. Yhteistä kaikille Samsung-puhelimille on huippuluokan kamerat sekä upeat näytöt.

Samsung Galaxy A -sarjan vai Galaxy S -sarjan puhelin, mitä eroa?

Samsung Galaxy A -sarjan puhelimista löytyy suomalaisten suosikkipuhelimia, kuten Samsung Galaxy A33 5G ja Samsung Galaxy A53 5G. A-sarjalaisten tarjoamat innovaatiot, suorituskyky sekä muotoilut ovat monien mieleen, ja myös mallien hinnat. Samsung Galaxy S-sarja koostuu premium-tason lippulaivapuhelimista. Tehokkaat S-sarjalaiset on pakattu täyteen Samsungin parhailla ominaisuuksilla, ja sarja sisältää lukuisia klassikkopuhelimia, kuten Galaxy S22:n, Galaxy S22+:n sekä Galaxy S22 Ultran. Nämä mallit tukevat myös nopeaa 5G-yhteyttä, joten ne kestävät aikaa pidemmässäkin käytössä.

Iskunkestävä Galaxy XCover vai taittuvalla näytöllä varustettu Galaxy Z -sarjan puhelin

Jos etsit todella kestävää puhelinta, niin Samsungin XCover-sarjan puhelimet – kuten Samsung Galaxy XCover 6 Pro 5G – kestävät todella kovaa käsittelyä. Iskun-, pölyn- ja vedenkestävissä XCover-sarjan puhelimissa on kosketusnäyttö ja kamera, eli samat ominaisuudet kuin älypuhelimissa. Vallankumoukselliset taittuvalla näytöllä varustetut Samsung Galaxy Z -sarjan puhelimet julkistettiin vuonna 2019. Etenkin Z Fold 4 -puhelin tarjoaa avattuna tabletin kokoisen näytön, mutta suljettuna puhelin sujahtaa helposti taskuun.

Hanki Samsung-puhelin DNA Maksuajalla

Osta Samsung-puhelin DNA Maksuajalla ja maksa tilauksesi erissä. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Samalla saat pidennetyn 3 vuoden DNA Takuun kaikkiin DNA:lta ostamiisi puhelimiin, ilman lisämaksua.