Samsung: Televisiot

Upeat Samsung TV:t edullisesti ja nopealla kotiinkuljetuksella DNA:lta.

Rajaa tarkemmin

Saatavuus

Näytön koko

Käyttöjärjestelmä

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Samsung TV:t DNA:lta

Upeat Samsung TV:t ovat todellisia katseenkääntäjiä. Huipputyylikkäät taulutelevisiot HD-tarkkuudella, Full HD -tarkkuudella tai todella terävällä 4K UHD -tarkkuudella. Samsung Smart TV -älytelevisioilla katselet kaikkia suosikkisarjoja ja leffoja, Yle Areena, mtv, Netflix, HBO Nordic sekä Disney+.

Samsung 4K TV:t huipputerävällä kuvalla ja väreillä

Samsung 4K-televisiot lupaavat uskomattoman terävän kuvan, joka on jopa neljä kertaa normaalia Full HD -teräväpiirtoa tarkempaa. Näet pienimmätkin yksityiskohdat ja täyteläiset värit. Aivan kuten olisit elokuvateatterissa. 4K-kuvanlaatu sopii niin sarjoille kuin leffoille. Lisäksi pysyt mukana nopeatempoisissa urheilulähetyksissä.

Samsung Crystal UHD 4K vai Samsung QLED 4K Smart TV – kumpi kannattaa valita?

Uudet Samsung-älytelevisiot on varustettu eri näyttöteknologioilla, jotka tarjoavat uskomattomat värit ja kirkkaat kontrastit. Samsung Crystal UHD 4K -televisioissa on kristallinkirkas 4K-kuva ja HDR-ominaisuus, joka tuo yksityiskohdat esiin. Samsung QLED 4K Smart TV lupaavat todenmukaiset värit ja yksityiskohtaisen tarkkuuden.

Osta Samsung TV DNA Maksuajalla

Osta Samsung-televisio DNA Maksuajalla ja maksa tilauksesi erissä. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi. Kulut 0 € ja korot 0 %. Lisäksi saat nopean ja ilmaisen kotiinkuljetuksen televisioille.